Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Privacyverklaring

Opgesteld: mei 2018

Steady Sport werkt met persoonsgegevens die vertrouwelijk zijn. Daarom wordt er zeer zorgvuldig en veilig mee omgegaan. In deze privacyverklaring wordt duidelijk gemaakt wat er met specifieke gegevens wordt gedaan en met welke partijen deze worden gedeeld. Als er vragen zijn kun je altijd contact opnemen met Steady Sport via info@steadysport.nl. Wijzigingen in de privacyverklaring zijn altijd direct van toepassing en zullen worden gepubliceerd op de website van Steady Sport.

1. Over Steady Sport

Steady Sport - KvK 69405964
Contactpersoon: Gert-Jan Giesbers
E-mailadres: info@steadysport.nl
Telefoonnummer: 085 - 002 84 02

2. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerkt Steady Sport:

  • Bedrijfsnaam en KVK-nummer
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Zakelijk- en privé e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Adresgegevens
  • Geboortedatum
  • Bankrekeningnummer
  • Medische achtergrond

Alle gegevens worden door jou zelf verstrekt. Er worden geen gegevens uit online of andere systemen gehaald met als uitzondering het KvK nummer.

3. Doeleinden

Waarom verwerkt Steady Sport deze gegevens?

Steady Sport heeft deze gegevens nodig om met een klant in contact te komen en te blijven. Door een gespecialiseerd vakgebied zijn er medische gegevens nodig om blessures te voorkomen. Overige gegevens worden gebruikt om het factureren mogelijk te maken. Uiteraard zullen gegevens verwijderd worden wanneer daarom wordt verzocht en indien de gegevens niet nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst of voor wettelijke (administratie)verplichtingen.

Nieuwsbrief

Steady Sport stuurt je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bent (geweest) of omdat je jezelf daarvoor hebt ingeschreven. Daarvoor worden je naam en e-mailadres verwerkt, om je informatie en nieuws te kunnen sturen. Onder elke nieuwbrief wordt de mogelijkheid geboden je uit te schrijven.

Profiling en geautomatiseerde besluitvorming

Steady Sport maakt enkel gebruik van een Facebookpixel op de website om beter gepersonaliseerde advertenties aan te kunnen bieden.

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

Alle benodigde informatie, behalve je medische gegevens, worden met de volgende derden gedeeld:

  • Administratiesysteem
  • Accountant
  • Betaaldiensten
  • Nieuwsbriefdiensten
  • Fitnessclub Nederland (sportlocatie)

5. Jouw rechten

Steady Sport informeert je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@steadysport.nl

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is of we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben.

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerkring vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging persoonsgegevens

Alle gedocumenteerde gegevens worden niet gedeeld met derden tenzij specifiek toestemming van de persoon in kwestie. Gedocumenteerde gegevens worden bewaard in een afgesloten ruimte. Personeel van Steady Sport is gemachtigd om deze documenten in te zien.

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren, worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in cookies is opgeslagen, kan naar onze website teruggestuurd worden wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Social media

Social Media is een belangrijk onderdeel van onze online aanwezigheid. We hebben helaas niet altijd de controle over wat deze social media doen en welke cookies ze plaatsen. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Advertentiecookies

We plaatsen via onze website een pixel van Facebook om je betere advertenties te kunnen tonen.

Google Analytics

Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden. Er worden via Google Analytics geen persoonsgegevens verzameld. Die opties hebben we uitgeschakeld.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op onze website staan links naar externe websites. Door op een link te klikken, ga je naar een website buiten steadysport.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Het logo van Steady Sport

Klik op de button hieronder en Steady Sport neemt binnen 24 uur contact met je op om de gratis proefles in te plannen.

Contact

085 - 002 84 02
info@steadysport.nl
Hogeweg 65 D
5301 LJ Zaltbommel
In Fitnessclub Zaltbommel