Het logo van Steady Sport
Personal Training balansoefening en boksen Melissa doet een crunch in Fitnessclub Zaltbommel Klant doet crunch op de mat in de fitnessclub Personal Training balansoefening en boksen
Gratis proefles Personal Training voor jou!
Klant doet plank in TRX
Gratis proefles Personal Training voor jou!

Waar haal jij steeds weer de motivatie vandaan om naar de sportschool te gaan? Blijf je maar strijden tegen die ongewenste kilo’s en vind je het moeilijk om ze eraf te houden?
 
Dan is Personal Training wellicht iets voor jou! Met mijn proefles laat ik je gratis kennismaken met deze vorm van trainen. Een uur lang volledig focus op jou en je training. Ik help je bij het behalen van je doelen.

Met het insturen geef je toestemming dat Steady Sport jouw gegevens verwerkt.
ja, ik wil een proefles aanvragen

>> Deze proefles is geheel vrijblijvend

LET OP, je ontvangt een bevestigingsmail als je het formulier instuurt. Heb je deze niet ontvangen? Dan is er misschien iets fout gegaan, neem telefonisch contact op met personal trainer Gert-Jan via 085 - 002 84 02.

Waarom Personal Training?

In mijn werk als Personal Training kom ik vaak tegen dat mensen wel willen sporten, maar dat het simpelweg niet lukt. Het kan best moeilijk zijn om de motivatie steeds weer uit jezelf te halen. Soms blijven resultaten uit, lukt het maar niet om de kilo’s eraf te houden, of vind je het moeilijk je weg te vinden in de fitnessjungle.

Melissa in de TRX tijdens een Personal Training bij Steady Sport

Personal Training helpt jou bij:

  • Resultaatgerichte trainingen
  • Een stok achter de deur voor je wekelijkse trainingssessies
  • Een betere conditie en een fit lichaam
  • Motivatie: sporten wordt een vast onderdeel in je routine
  • Meer plezier in je trainingen
  • Ondersteuning in een gezonde levensstijl, zowel in lichaamsbeweging als voeding
Calisthenics Dragonflag oefening - Certified Calisthenics Trainer
“Hard work pays off!
Ik help je om letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen te staan.”

Gert-jan Giesbers

Gert-Jan Giesbers eigenaar van Steady Sport

Wie ben ik?

Ik ben Gert-Jan Giesbers. In mijn 12,5 jaar als beroepsmilitair heb ik mijn passie gevonden in sport. In fitness heb ik geleerd om mijn fysieke en mentale grenzen te verleggen. Ik kan diep gaan en kom mijzelf steeds weer opnieuw tegen. Naast een fit lichaam en een betere conditie heeft dit invloed op mijn zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en gemoedstoestand. Dit gun ik jou ook!
 
Als Personal Trainer motiveer ik je om het maximale uit je trainingen te halen. Ik help je om vanuit intrinsieke motivatie te werken aan je doelen. Het is mijn doel dat je mij helemaal niet meer nodig hebt. Je zult trots zijn op je behaalde resultaten!

VIDEO Maak kennis met Personal Trainer Gert-Jan:

VIDEO: Maak kennis met Personal Trainer Gert-Jan

Lijkt het je leuk om samen met mij aan de slag te gaan? Kom vrijblijvend en gratis kennismaken tijdens een persoonlijke proefles!

 

Ja, ik wil een proefles aanvragen


>> Deze proefles is geheel vrijblijvend.

Hoe ziet een gratis proefles eruit?

We beginnen met even voorstellen: ik vertel wat meer over mijzelf en we bespreken wat jij graag wil bereiken en wat je verwacht van de proefles.

Vervolgens gaan we aan de slag! We starten met een warming-up waarna we in de zaal wat oefeningen doen gericht op jouw doelen.

We sluiten af met een kort circuitrondje en een cooling down.

Smaakt de Personal Training naar meer? Dan maken we een afspraak voor de intake waarbij we de eerste metingen doen. Dit kun je zien als een nulmeting. Vanuit deze resultaten werken we planmatig naar jouw gestelde doelen en houden we tussentijds je progressie bij.

Gert-Jan met klant bij intakegesprek Steady Sport
“Resultaat motiveert! Samen werken we aan jouw progressie. Ik garandeer je dat je met veel plezier naar je doelen werkt!”

Gert-jan Giesbers

Deze resultaten zijn al behaald:

Anna

"Wij zijn zeer tevreden met onze Personal trainer Gert Jan. Hij legt goed uit wat je moet doen en geef ook goed advies over eten, echt top. Wij gaan er met plezier naartoe."

Kitty

"Gert-Jan is een rustige en zeer kundige personal trainer die weet wat hij doet en goed advies geeft. Hij traint mij en zelf sport ik een paar keer per week en voel me daar erg goed bij. Ik merk dat ik sterker ben, heb er weer lol in!"

Irma

"Al jaren niet meer kunnen hardlopen door diverse klachten. Gert-Jan heeft ervoor gezorgd dat mijn core stability zeer sterk is verbeterd. Hij heeft mij ook een nieuwe looptechniek geleerd waardoor ik na jaren weer kan hardlopen. Mooi meegenomen is dat mijn vetpercentage is gedaald en spiermassa toegenomen."

Otto

"Vakkundige en prettige personal training van Gert-Jan. Wij gaan er met plezier naartoe!"

Franka

"Gert-Jan heeft mij o.a. geholpen om weer pijnloos te kunnen sporten. Maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit!"

Melissa

"De afgelopen twee jaar heeft Gert-Jan mij weten te motiveren om meer te sporten en gezonder te eten. Het is nu onderdeel van mijn leefstijl geworden en ik voel me beter dan ooit! Ik ben meer dan 7 kilo kwijt en ben een stuk sterker. Nu heb ik een actief leven, ik voel me een stuk energieker en zelfverzekerder."

Wat klanten vinden van Steady Sport:

Steady Sport ontvangt een 5 sterren-rating

Ga jij voor echt resultaat?
Vraag je gratis proefles aan!

Ja, ik wil een proefles aanvragen


>> Deze proefles is geheel vrijblijvend.

VIDEO Hoe werkt Personal Training precies bij Steady Sport?

VIDEO: Hoe werkt Personal Training precies?

Waar wordt de Personal Training gegeven?

Trainingen bij Steady Sport vinden plaats in de prachtige fitnessruimte van Fitnessclub Zaltbommel, dit bevindt zich in het Van der Valk hotel.