Het logo van Steady Sport
Personal Training balansoefening en boksen Melissa doet een crunch in Fitnessclub Zaltbommel Klant doet crunch op de mat in de fitnessclub Personal Training balansoefening en boksen
Gratis proefles personal training voor jou!
Klant doet plank in TRX
Gratis proefles Personal Training voor jou!

Blijf je maar strijden tegen die ongewenste kilo’s? Lukt het je maar niet om fitter te worden? Mis je de motivatie om naar de sportschool te gaan? Dan is personal training iets voor jou.

Ik, Gert-Jan Giesbers, help je bij het behalen van je doelen. Volg een gratis proefles en maak vrijblijvend kennis met personal training! Een uur lang focussen we volledig op jou, je training en je gewenste resultaten. 

Met het insturen geef je toestemming dat Steady Sport jouw gegevens verwerkt.
ja, ik wil een proefles aanvragen

>> Deze proefles is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

LET OP: Je krijgt een bevestigingsmail van je aanvraag. Niks ontvangen? Bel dan even met personal trainer Gert-Jan via 085 - 002 84 02.

Waarom personal training in Zaltbommel?

Als personal trainer hoor ik vaak dat mensen zoals jij wel willen sporten, maar dat het simpelweg niet lukt. Het is ook best moeilijk om jezelf steeds weer te motiveren. Soms zie je geen resultaten, lukt het niet om de kilo’s eraf te houden, of kun je moeilijk je weg vinden in de fitnessjungle. Ik help je graag!

Melissa in de TRX tijdens een Personal Training bij Steady Sport

Wat personal training bij Steady Sport jou oplevert

  • Een betere conditie en een fit lichaam
  • Meer resultaat in minder tijd
  • Een stok achter de deur om te sporten
  • Meer plezier in het sporten
  • Persoonlijke hulp van een ervaren ex-militair
  • Tips en advies over gezonder leven en eten
Calisthenics Dragonflag oefening - Certified Calisthenics Trainer
“Ik help je om letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen te staan.
Hard work pays off!”

Gert-Jan Giesbers, personal trainer bij Steady Sport

Gert-Jan Giesbers eigenaar van Steady Sport

Wie gaat jou trainen?

Ga je aan de slag met een personal trainer van Steady Sport, dan weet je zeker dat je veilig, effectief en op maat gaat trainen onder leiding van professionele trainers: Gert-Jan en Celeste. Afhankelijk van jouw wensen en doel kun je een keuze maken voor een van de trainers.

Maak kennis met de eigenaar van Steady Sport: Gert-Jan Giesbers

VIDEO: Maak kennis met Personal Trainer Gert-Jan

Lijkt het je leuk om samen met mij aan de slag te gaan? Kom vrijblijvend en gratis kennismaken tijdens een persoonlijke proefles!

 

Ja, ik wil een proefles aanvragen


>> Deze proefles is geheel vrijblijvend.

Dit gaan we doen tijdens de proefles

We maken kennis en bespreken wat je wilt bereiken met personal training en wat je verwacht van de proefles.

Aan de slag! We starten met een warming-up en doen daarna wat oefeningen gericht op jouw doelen.

We sluiten af met een kort circuitrondje en een cooling down.

Smaakt de proefles personal training naar meer? Dan maken we een afspraak voor een intake en een nulmeting. Vanuit die resultaten werken we stapsgewijs naar jouw gestelde doelen.

Blijkt personal training toch niets voor jou? Even goede vrienden! Je zit na de proefles nergens aan vast.

Gert-Jan met klant bij intakegesprek Steady Sport
“Samen werken we aan jouw progressie. Ik garandeer je dat je met veel plezier naar je doelen werkt. Resultaat motiveert!”

Gert-Jan Giesbers, personal trainer bij Steady Sport

Deze mensen behaalden al resultaten met personal training

Anna

"Wij zijn zeer tevreden met onze personal trainer Gert Jan. Hij legt goed uit wat je moet doen en geef ook goed advies over eten, echt top. Wij gaan er met plezier naartoe."

Kitty

"Gert-Jan is een rustige en zeer kundige personal trainer die weet wat hij doet en goed advies geeft. Hij traint mij en zelf sport ik een paar keer per week en voel me daar erg goed bij. Ik merk dat ik sterker ben, heb er weer lol in!"

Irma

"Al jaren niet meer kunnen hardlopen door diverse klachten. Gert-Jan heeft ervoor gezorgd dat mijn core stability zeer sterk is verbeterd. Hij heeft mij ook een nieuwe looptechniek geleerd waardoor ik na jaren weer kan hardlopen. Mooi meegenomen is dat mijn vetpercentage is gedaald en spiermassa toegenomen."

Otto

"Vakkundige en prettige personal training van Gert-Jan. Ik ga er met plezier naartoe!"

Franka

"Gert-Jan heeft mij o.a. geholpen om weer pijnloos te kunnen sporten. Maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit!"

Melissa

"De afgelopen twee jaar heeft Gert-Jan mij weten te motiveren om meer te sporten en gezonder te eten. Het is nu onderdeel van mijn leefstijl geworden en ik voel me beter dan ooit! Ik ben meer dan 7 kilo kwijt en ben een stuk sterker. Nu heb ik een actief leven, ik voel me een stuk energieker en zelfverzekerder."

Wat klanten vinden van Steady Sport:

Steady Sport ontvangt een 5 sterren-rating

Ga jij voor echt resultaat?
Vraag je gratis proefles aan!

Ja, ik wil een proefles aanvragen


>> Deze proefles is geheel vrijblijvend.

Hoe werkt personal training bij Steady Sport?

VIDEO: Hoe werkt Personal Training precies?

Waar kun je de proefles personal training volgen?

Trainingen van Steady Sport vinden plaats in de prachtige fitnessruimte van Fitnessclub Zaltbommel, in het Van der Valk-hotel.

Benieuwd of personal training iets voor jou is? Meld je nu aan voor een gratis proefles in Zaltbommel!

 

Ja, ik wil een proefles aanvragen


>> Deze proefles is geheel vrijblijvend.